JANE RRITUR CMIMET PER SHKAK TE RRITJES SE GABARITEVE

0

Me rastin e paralajmerimit te perfaqesuesve te Shoqates se pronareve te resoraneve ne Bune se do te organizohen protesta per shkak te cmimores se re per qiradhenje te prones shteterore dhe per shkak te thenjes se ”askush nga Te mirat detare as nga komuna nuk I ka kontaktuar as kerrkuar takim”, NP “Te mirat detare” jep kete reagim:

Takimi me perfaqesuesit ne fjale eshte mbajtur me daten 7 mars dhe eshte analizuar cmimorja ne krahasim me siperfaqen e restoraneve qe jane ne bregun e Bunes. Pronareve u eshte theksuar rritja e cmimeve per shkak te gabariteve te reja qe kane, dhe cmimi parasheh rritjen prej 17% ne krahasim me cmimet e meparshme, thuhet nder te tjera ne reagimin e Te mirave detare.

Share.

Comments are closed.