Jana Bojoviq nga Serbia, fituese e turneut “Montenegro Open 2017”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfundoi turneu në tenis “Montenegro Open 2017”, i cili u mbajt në terrenet e klubit te tenisit Belvi. Kryetari i klubit Senad Tafa per Televizionin Teuta u shpreh i kenaqur me mbarevajtjen e ketij turneu, në të cilin morën pjesë plot 116 lojtarë nga 23 shtete, në konkurencën e vajzave dhe djemve. Fitues te turneut për djem u shpall Tituan Gruet nga Franca , ndersa per vajza Jana Bojoviq nga Serbia.

Të kënqaur me organizimin e këtij turneu u shprehen edhe kryetari i Federates së Tenisit te Malit të Zi Dimitrie Rashoviq, si dhe kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu.

Share.