JAHJAGA KA PRITUR DELEGACIONIN E MALAZEZVE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, ka pritur një delegacion të komunitetit malazez në Kosovë.Presidentja  Jahjaga. Ata  e njoftuan presidenten Jahjaga me angazhimin, punën dhe problemet me të cilat përballet ky komunitet dhe theksuan nevojën e përfshirjes më të madhe të tij në jetën institucionale e shoqërore të Kosovës, në të gjitha nivelet.

Share.