Ivan Brajoviq, kryetar i ri i Kuvendit të Malit të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Socialdemokratëve Ivan Brajoviq, me votat e fshehta të 42 deputetëve, u zgjodh sot për kryetar të ri të Kuvendit të Malit të Zi. Brajoviq i falenderoi deputetët për përkrahjen dhe theksoi se do të bëjë çështë e mundur  që puna e Kuvendit të jetë sa më efikase dhe profesionale.

Share.