Ish zyrtarët e Beranes kanë shpërdoruar mbi gjysëm milioni euro?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas akuzave të Prokurorisë speciale, ish kryetari i Beranes nga radhët e Partisë Demokratike të Socialistëve Vuka Golluboviq, sëbashku me vëllaun e tij dhe ish kryetarët e kadastrit Darko Malishiq dhe Momçillo Sajçiq, kanë kryer vepra të paligjshme me anë të cilave kanë dëmtuar buxhetin e Komunës në masën prej mbi 500.000 euro.

Akuzat kryesisht kanë të bëjnë me lëshimet e ish kryetarit ndaj kompanive që kanë qenë të angazhuara në punimet e financuara nga komuna, si dhe pagesa të paligjshem të mjeteve të komunës në drejtim të tyre.

Share.