ISA,VARROSET VETËM NË BOLETIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka takuar në Kompleksin e Kullave në Boletin, familjarët e heroit Isa Boletini, të cilit edhe njëherë i kanë rikonfirmuar vendimin e prerë të tyre se eshtrat e heroit Isa do të rivarrosen vetëm në Boletin dhe askund tjetër, më 10 qershor të këtij viti, ashtu siç kishin vendosur institucionet më të larta të Republikës së Kosovës.Vendimi I vendvarrimit të Isa Boletinit ka krijuar huti në opinionin shqiptar,meqë Edi Rama dhe Hashim Thaçi kanë pohuar se varrimi do të bëhet në Vlorë.

Share.