IQ i bashkohet PD-së dhe Hajdinagës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Iniciativa Qytetare nga Tuzi në zgjedhjet e ardhshme parlamentare do ti bashkohet  Partisë Demokratike të Fatmir Gjekës,  dhe kryesuesit të listës Gëzim Hajdinagës. Marrëveshja u arrit në Tuz , në takimin në të cilin përveç Gjekës dhe Hajdinagës morën pjesë edhe kryetari i Iniciativës Qytetare Smail Çunmulaj dhe ish deputeti i saj Vasel Sinishtaj.

Nga këto subjekte thonë se në ditët e ardhshme presin që edhe  subjekte tjerë t’i bashkëngjiten këtij koalicioni.

Share.