IP “Solidariteti” bën promovimin e projektit “Do të shkëlqej në çerdhe”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Institucioni publik “Solidaritet” , sot me 14 qershor në orën 18.30 do të bëjë promovimin e punës ës vet dhe ministrisë së arsimit në kuadër të projektit “Do të shkëlqej në çerdhe. Promovimi do të mbahet përballë Qendrës Tregtare Cungu. Nga ky institucion thonë se të gjithë janë të mirëpritur të marrin pjesë në këtë ngjarje.

Share.