Investitorët gjerman të interesuar për Ulqinin

0

Afaristët gjerman kanë treguar interesim për të investuar në Ulqin, është kumtuar në takimin e tyre me nënkryetarin e qeverisë së Malit të Zi, Rafet Husoviq. Ky i fundit u takua me delegacionin  e Shoqatës federale për zhvillim ekonomik dhe tregti të jashtme të Gjermanisë, të udhëhequr nga kryetari i bordit, Majkl Shuman, dhe bisedua për mundësinë e investimeve në Mal të Zi, me theks të veçantë në Ulqin.

Share.