IN MEMORIAM: Gjylije Sadiku – Muharremi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në shenjë respekti,nderimi dhe përkujtimi Tv Teuta sonte në ora 20:30 transmeton emisionin” Portreti” In Memoriam- Gjylije Sadiku – Muharremi  me Hatixhe Nelaj

Në moshën 85 vjeçare ndërroi jetë ikona e femrave ulqinake –  Gjylije Sadiku Muharremi.Gjyla ka qenë një femër  e rrallë me të gjitha virtytet e mundëshme të një zonje të qytetëruar. Ajo ka qenë parukerja e parë në Ulqin,po edhe këngëtare e këngëve burimore ulqinake.Ishte një femër e emancipuar që  ka reflektuar gjithmonë me një pozitivitet edhe tek gjeneratat e reja .Ka qenë një thesar i pashterrshëm e legjendave,bejteve  dhe dokeve ulqinake.

 

Familjarëve ju shprehim ngushëllime më të sinqerta për këtë humbje të madhe. Zoti qoftë i kënaqur me te.Pastë Rahmet:

Linku

https://www.youtube.com/watch?v=xjBoqtG-2Y8  promo

Share.