Iftar për banorët e komunës së Ulqinit, por jo vetëm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për të katërtin vit me radhë Bashkësia Islame e Ulqinit në bashkëpunim me shoqaten “Isked” nga Turqia shtroj iftarin tradicional për besimtarët e fesë islame në hotelin Mediteran. Në mesin e 750 personave përvec përfaqesuesve të Bashkësisë Islame të Malit të Zi dhe të Mexhlisit të Bashkësisë Islame të Ulqinit të pranishëm ishin dhe përfaqesuesit e shaqatës turke, ambasadës së Turqisë në Mal të Zi, udhëheqësit e pushtetit lokal, deputet dhe individ të tjerë, duke vërtetuar kështu që iftari mbledh personalitete nga fusha të ndryshme.

Share.