IFTAR NË ULQIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbrëmjen e kaluar,Shoqata për kulturë, shkencë dhe arsim “Iskit” nga Stambolli shtroi në hotelin “Mediteran” iftarin e përbashkët për mbi 400 persona nga komuna e Ulqinit.

“Me këto lloj aksionesh përhapet toleranca, mëshira dhe dashuria, të gjitha ato për të cilat na nxit muaji i shenjtë i Ramazanit”, u shpreh kryeimami I Ulqinit, Magjister Ali Bardhi.

Të pranishmit I përshëndeti edhe kryetari I Komunës së Ulqinit, si dhe zyrtari I shoqates

nga Stambolli.

Share.