Hotelierët e Budvës: Rritja e TVSH-së do të shkatërrojë turizmin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nëse Qeveria e rrit TVSH-në prej janarit të vitit të ardhshëm, ne do të na duhet të rrisim çmimet, çka do të ndikojë në konkurrencën dhe sezonën në përgjithësi, tha kryetari i shoqatës së punonjësve turistik të Budvës, Ilija Armenko.

Ai shtoi se ato që merren me turizëm që tani janë në panik për sezonin e ardhhsëm. “TVSH-ja prej 19% është e lartë dhe na shkakton probleme, në se rritet në 21% do të na shkatërrojë”, ka thënë ndër të tjera Armenko.

Share.