Homazhe për 110 vjetorin e Kryengritjes së Malësisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin e 110 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë, zyrtarët e Komunës së Tuzit të udhëhequr nga vetë kryetari Nik Gjeloshaj, bën homazhe në Bratilë. Përveç kryetarit Gjeloshaj, prezent ishte nënkryetari i Komunës, Ivan Ivanaj, menaxheri Marash Dukaj, si dhe aktivistë të LDSH, që tradicionalisht e vizitojnë këtë vend historik, njoftohet nga portali malësia.org.

Share.