HETIME PËR 1000 DIPLOMAT E STUDENTËVE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prokuroria Themelore e Pejës ka autorizuar rihapjen e hetimeve për diplomat e rreth 1000 studentëve të Fakultetit të Shkencave të Aplikuara të Biznesit në Pejë. Bëhet fjalë për 503 diplomat e studentëve, për të cilat ka pasur hetime fillestare nga Prokuroria dhe nga Inspektorati i Ministrisë së Arsimit dhe për diplomimin e 474 studentëve të tjerë.

Share.