HEQJA E BARRIKADËS

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Bruksel sot do të takohen grupet punuese nga Kosova dhe Serbia, ku temë kryesore do të jetë heqja e barrikadës mbi lumin Ibër, e cila nga pala serbe po quhet si “Parku i paqes”. “Pres që ky takim të jetë i fundit, ku temë diskutimi të jetë ura e lumit Ibër, pasi që do të insistojmë që ajo të lirohet pa asnjë kusht, për arsye se liria e lëvizjes është e drejtë themelore e secilit qytetar”,- ka thënë Bahtiri.

Share.