Harasani takohet me Daboviq: Kontrollet do të intensifikohen, fokusi në parandalim jo në dënime

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drejtori i Drejtorisë për punë inspektuese, Ilir Harasani, vizitoi sot Komunën e Ulqinit, ku u takua me zyrtarët më të lartë të qeverisjes lokale.

Në bisedë me zyrtarët lokal, u fol për sezonin turistik dhe pengesat që përballet Komuna e Ulqinit në menaxhimin e rregullit komunal. Harasani tha se në periudhën e ardhëshme do të ketë intensifikim të kontrolleve nga ana e inpesktorëve, por qëllimi nuk do të jenë dënimet por parandalimi i shkeljeve eventuale nga ana e afaristëve.

Share.