HAPET SOLEMNISHT MUZEU DIGJITAL

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përurohet solemnisht digjitalizimi i Muzeut Ulqinit në Kala,edhe në këtë mënyrë realizohet në tërësi projekti IPA “Kyçja në internet e zonave kufitare të Bjeshkëve të nemura”.

Në njoftimin zyrtar të Qeverisë së Malit të Zi, thuhet se Muzeu digjital, nëpërmjet animacionit tredimensional, do të prezantojë një pjesë të trashëgimisë historike dhe kulturore të Ulqinit.

Share.