Hajro Ulqinaku sjell përmbledhjen e cila i kushtohet Ulqinit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me datë 26 tetor me fillim në ora 18, në Biblotekën e Ulqinit do të bëhet përurimi i tetralogjisë së Ulqinit të shkrimtarit Hajro Ulqinaku.

Në katër libra përmledhë poezi, proza dhe tregime të shkruara nga autor të ndryshëm e që të gjithë flasim vetëm për një qytet, Ulqinin. Libri i parë titullohet “Ulqin, ti legjendë”, i dyti “Ulqin, ti det”, i treti “Ulqin, ti gjurmë kohe” dhe libri i katërt “Ulqin, ti kala jetike”. Botuesi i kësaj përmbledhje është Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi.

Share.