Hajdinaga: Mësimdhënësit punojnë me përkushtim me nxënësit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbi 30 vite punë në arsim, ky është rasti i mësimdhënses Feriha Hajdinaga e cila për Tv Teuta kujton jetën studentore dhe sfidat të cilat i ka pasur gjatë rrugëtimit të saj. Gjatë gjithë periudhës që ka punuar me nxënës është përkushtuar dhe ju ka dhuruar dashuri të madhe, dhe shton që edhe po të kishte mundësi të bënte përsëri përzgjdhjen e profesionit do të ishte i njëjti, mësuese.  Ajo falenderon të gjithë mësimdhënësit për punën e përkryer që bëjnë me nxënësit për të arritur që ato fëmijë të bëhen qytetarë të denjë.

Share.