Gjysëmmaturantët të kënaqur me rezultatet e arritura

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Që nga përhapja e koronavirusit, të gjitha shkollat në Mal të Zi janë mbyllur dhe mësimi është transferuar në atë online. Gjysëmmaturantët e shkollës fillore “Bedri Elezaga” Era dhe Vesa Ceka dhe Petrit Draga ishin të ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” për të folur për eksperiencën e vet gjatë kësaj periudhe se si janë përgaditur për provime. Ato spjegojnë që mësimi online ka hasur në vështirësitë e veta, por që mësimin e kanë realizuar me sukses. Tre nxënësit janë nxënës me Luça dhe dëshirojnë të regjistrojnë gjimnaz të përgjithshëm në shkollën e mesme “Vëllazërim Bashkim”.

Share.