GJYKATA DO TË MIRATOHET

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Thaçi shtoi se formimi i Gjykatës Speciale nga ana e Kosovës duhet parë edhe si një veprim diplomatik, ku Kosova pret që së shpejti të avancojë në integrimin evropian dhe të marrë rekomandimin për liberalizimin e vizave, ndërsa në rast të dështimit, ai parashikon kosto të lartë politike për vendin.

“Jemi mes dy mundësive. Mundësia e parë, që ta themelojmë vet Gjykatën Speciale, që do të ishte me interes për Kosovën dhe të ardhmen euroatlantike.

Share.