Gjykata ne SHBA e shpall te pafajshem Naser Niken

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aktivisti shqiptar ne SHBA z.Naser Nika dje u perball ne Gjykate me akuzat per goditje fizike te nje pjesetari tekomunitetit serb ne nje proteste ne NY te organizuar nga komuniteti shqiptar ne SHBA, per te kundershtuar propaganden serbe kunder shqiptareve permes nje filmi te regjisorit Boris Malagueski. Kujtojme se gjate zhvillimit te protestes z.Nika nuk i permbajti emocionet nga fyerjet dhe propaganda e stafit te filmit, me çrast kaloj kordonin e policise dhe goditi nje pjestar te stafit. Gjykata e shpalli te pafajshem z. Nika dhe e liroj nga akuza.

ОдговориПроследи
Share.