Gjukanoviq vuri një kurorë në përmendoren e luftëtarit të Partizanit në Goricë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, vuri një kurorë në përmendoren e luftëtarit të Partizanit në Goricë me rastin e 13 korrikut – Ditës së Shtetit të Malit të Zi.

Festa qendrore, me rastin e Ditës së Shtetit dhe 80 vjetorit të kryengritjes dhe fillimit të luftës kundër fashizmit, do të fillojë sonte në ora 20:00 në Virpazar, ku do të flasë Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq.

Share.