Gjukanoviq: Qytetarët ti kontribuojnë tolerancës dhe bashkëjetesës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari I Malit te Zi Millo Gjukanoviq e ka denuar ashpër brohoritjen e një grupi të tifozëve të Buduqnostit, gjatë lojës së mbrëmshme për Kupën e Malit të Zi.

“U lutem të gjithë qytetarëve që me shembujt e vetë të kontribuojnë në mbrojtjen e tolerancës dhe bashkëjetesës në Malin e Zi multietnik I cili është nën goditje. Nuk do të lejojmë fotografitë e viteve të 90-ta, në Malin e Zi qytetarë dhe evropian të vitit 2021”, deklaroi kryetari Gjukanoviq.

Share.