Gjukanoviq në Mynih

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq merr pjesë sot në konferencën e 51 mbi sigurin që mbahet në Mynih. Temë kryesore do të jetë siguria evropiane në frymën e krizës në Ukrainë, gjendja në lindjen  a afërme dhe rreziku nga terorizmi por edhe rastet tjera bashkëkohore. Kjo konferencë është më e rëndësishmja për forumin global të sigurisë që tubon zyrtarë nga e gjithë bota.

Share.