Gjonlleshaj: “Mos e len veten të shkelim jetën”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Festat janë ato të cilat na bashkojnë edhe në kohë pandemie, në kohë kur e gjithë bota është e izoluar. Festat çdo herë përçojnë mesazhet më të sinqerta.

“Mos e len veten të shkelim dhe të shkatërrojmë jetën për hir të interesit, por të inkorporojmë vlerat e drejtësisë dhe të paqes, tolerancës dhe respektit në themelet e shoqërisë sonë”, thotë mons. Rrok Gjonlleshaj, arqipeshkvi i Tivarit.

Share.