Gjimnazi Publik ” Vllazerim Bashkim ” vatër e infektimit me Covid . Udhëheqësit refuzojnë të publikojnë shifrat e sakta

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjimnazi Publik ” Vëllazerim Bashkim ” është cilesuar si vatra kryesore e këtij virusi në Komunën e Ulqinit gjate valës së fundit , mirepo mesimi po vazhdon dhe tubimet prane hapsirave të kësaj shkolle si duket nuk po i shqetësojne drejtuesit . Edhe krahas situatës së rënduar , nga ky instuitucion nuk pranuan të japin të dhëna te sakta të situatës epidemiologjike dhe numrin e personave të infektuar dhe atyre në vetizolim .

Share.