Gjimnazi “Drita” festoi Ditën e shkollës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nxënësit dhe mësimdhënësit e gjimnazit privat “Drita” festuan Ditën e shkollës në një mbrëmje solemne të organizuar për këtë rast. Gjatë mbrëmjes u bë edhe shpërndarja e diplomave për nxënësit më të mirë dhe maturantët e këtij viti shkollor.

Kujdestari i tyre Isa Kraja, tha për Televizionin Teuta se është shumë i kënaqur me rezultatin që ato kanë arritur gjatë shkollimit në këtë institucion, kurse themeluesi Hysejn Bisha, shprehu gëzimin që gjimnazi “Drita” vazhdon akoma të jetë e rëndësishme e arsimit në Ulqin, përkundër dyshimeve që i kanë përcjellur që nga fillimi.

Share.