Gjest human i të rinjve të PDS-së

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Rinor i Partisë Demokratike të Socialistëve të Ulqinit vizitoi qendrën ditore për fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara “Sirena”.

Në prag të festave të fundvitit, anëtarët e këshillit dëshironin që bashkëqytetarëve të tyre që vijnë në këtë qendër të ju zbukurojnë ditën me dhuratat e Vitit të Ri. Kryetari i Këshillit Rinor të kësaj partie në Ulqin Darvin Eroviq, tha se askush prej nesh nuk duhet ti dallojë njerëzit sipas asnjë kriteri, sidmos  jo fëmijët me nevoja të veçanta.

Share.