Gjermania ratifikon protokollin për antarsimin e Malit të Zi në NATO

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Edhe Gjermania i është bashkangjitur shteteve të cilet kanë ratifikuar protokollin për antarsimin e Malit të Zi në NATO.

Kjo u bë në seancën e sotme të Bundesratit, dhomës së krahinave gjermane, me çka është përfunduar procedura parlamentare për këtë çështje. Akti i ratifikimit është miratuar pa diskutim dhe me aprovimin e shumicës së pjemarrësve në seancë.

Share.