Gjendje e mirë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjendja në maternitetin e Ulqinit është e kenaqshme edhe mund të shërbej si shembull i të gjitha materniteteve në Mal të Zi. Këtij institucioni shëndetesor i mungon salla e operacionit dhe transfuzioni, por kanë mungese edhe të personelit. Kryeshefja e maternitetit, mjekja Zylfije Duraku thot se Ulqini do të bëhet me spital të lindjes. Materniteti ndërkoh shënon 10 vjetorin e punës, gjatë kësaj periudhe janë lindur 1325 foshnja.

Share.