Gjendja e sigurisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Malit të Zi Filip Vujanoviq për seancën e sotme të këshillit të mbrojtes dhe siguris do të shqyrtojë gjendjen në sektorin përkatës në dritën e integrimeve euroatlantike dhe tërheqjen e drejtorit të agjensisë nacionale të ANS Boro Vuçiniq. Vujanoviq me këtë e ka pranuar propozimin e rëndit të ditës të këshillit të cilin ja ka adresuar kryetari i parlamentit Ranko Krivokapiq pas tërheqjes së shefit të agjensisë nacionale të sigurimit.

Share.