Gjeka, takim në Podgoricë

0

Fatmir-Gjeka-Fatmir-Djeka-Partia-demokratike-Demokratska-partijaNë kërkes të komunës së Ulqinit, kryetyri i sajë Fatmir Gjeka me bashkëpuntorët e tij do të bisedoj sot me ministren e shkencës , Sonja Vllahoviq. Me këtë rast do të bëhet fjalë mbi ndërtimin e shkollës në Sukubinë , shkollës së muzikës në Ulqin. Bëhet e ditur se në këtë takim do të flitet edhe mbi ndërtimin e çerdhes së fëmive në fushen e Ulqinit, transportin falas të nxënësve dhe çështjet e  arsimit shqip.

Share.