Gjeka: Rëndësi ka të bihen vendimet e rëndësishme

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari në largim i Ulqinit Fatmir Gjeka, tha për televizionin Teuta se me rëndësi është që shumica e re të bjerë vendimet me rëndësi për Komunën e Ulqinit , dhe se beson që pengesat për këtë tashmë janë larguar.

Gjeka shtoi se personalisht nuk e ka problem largimin nga posti i kryetarit, pasi në politikë postet janë shpesh të ndryshueshëm.

Share.