Gjeka: Karantina në Zogaj, pasqyrë e keqe për turizmin

0

Drejtori i Organizatës turistike të Ulqinit, Fatmir Gjeka, tha për TV Teuta se shpreson që epidemia e korona virusit nuk do të përhapet në Mal të Zi dhe Ulqin, por që karantina në Zogaj do të ishte një pasqyrë negative për turizimin e qytetit. Megjithatë, ai beson se deri në muajin maj gjendja do të stabilizohet dhe nuk do të ndikojë në sezonin turistik. “Nuk do të isha real nëse do të thoja që kjo është diçka e pranueshme. Ashtu mendojnë edhe qytetartë e tjerë. Për turizimin e Ulqinit nuk do të ishte aspak diçka e mirë”, përfundoi Gjeka.

Share.