GJATË FUNDJAVËS NDËRPRERJE TOTALE E QARKULLIMIT NE ORARIN 09:00 – 17:00

0

Nga Auto moto qendra e Malit të Zi njoftojnë të gjithë qytetarët dhe vozitësit, se me data 16 dhe 17 mars në aksin rrugorë Ulqin-Krythë, për shkak të rikonsruktimit të rrugës, do të vijë deri tendërprerja e plotë e qarkullimit të komunikacionit, prej ores 9 të mëngjesit deri në ora 5 të pasditës.

Share.

Comments are closed.