Gjatë bastisjes, polici i shkeli kokën dhe goditi personin nga Cetinja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policia njoftoi sot se dyshon se gjatë ndërhyrjes në Cetinje, autorizimi ishte tejkaluar dhe njoftoi se do të hetonte rastin.

Një burrë nga Cetinja, emri i të cilit është i njohur për redaksinë, paraqiti një video në “Vijesti” që tregon një oficer me uniformë duke e ulur atë në tokë gjatë një bastisje policore, dhe më pas duke e shkelmuar në kokë atë.

Policia njoftoi se dyshon se gjatë ndërhyrjes në Cetinje, autorizimi ishte tejkalua dhe njoftoi se do të hetonte rastin.

Share.