GAZSJELLËSI ,PROJET ME RËNDËSI RAJONALE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gazsjellësi Joniano-Adriatik është një zgjatim i projektit Transadriatik drejt vendeve të rajonit. Ai nis në Fier dhe duke përshkuar vijën bregdetare drejt veriut, arrin në Malin e Zi e më pas përfundon në Split të Kroacisë. Sipas studimit të fizibilitetit, gazsjellësi do të jetë rreth 511 kilometër i gjatë dhe do të kushtojë 617.6 milionë euro.

Share.