I gatshëm për NATO

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hungarija, si shtet i kontaktit për NATO , konsideron se Mali i Zi tashmë është i gatshëm që të antarsohet në aleanc , ka deklaruar ambasadori Hungarez në Podgoricë Kristjan Posha. Mali i Zi ka marr atë cfarë nuk ka marr asnjë shtet në historin e aleancës, ka marr të ashtuquajturin dialogun intenziv dhe të fokusuar i cili mundëson që të marr ftesën për antarsim deri në fund të vitit, duke mos pritur samitin e ardhëshëm në Poloni ka thënë Posha.

Share.