Futsall: Te dielen ndeshja per gjysemfinale…

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Klubi i futsallit Ulcinj-Ulqin ka  arritur një rezultat historik për klubin dhe qytetin e Ulqinit në sezonin e tij debutues në Ligën e parë te Futsallit  të Malit të Zi. Gjegjësisht, klubi arriti sukses të madh duke hyrë në Play-off dhe do të luftojë për titullin e Kampionit të Shtetit me ekipin aktual kampion Titograd! Një sukses i madh dhe me shumë rëndësi është fakti se ky është sporti i vetëm kolektiv me të cilin qyteti i Ulqinit mund të ketë një Kampion Shteti, dhe kështu në dritën më të mirë ne përfaqësojmë Qytetin dhe Shtetin tonë në Champions League! Ndeshja e parë gjysmëfinale do të luhet të dielën në Ulqin në sallën e SHF “Marshali  Tito” në orën 19.30!

Klubi ka nevojë për mbështetjen e  qytetit për të shkruar historinë e Klubit  Futsal ULCINJ – ULQINI !!!

Udheheqesia e  Klubit Futsal Ulqin-Ulqin

Share.