Fudbollistët Rudoviq dhe Vulaj ftohen në përfaqësuesen e Malit të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fudbollisti nga Ulqini Adrijan Rudoviq I cili aktualisht luan në skuadrën “Deciq” të Komunës së Tuzit, është ftuar të luaj në përfaqësuesen e Malit të Zi, kurse fudbollisti Kristian Vulaj ftohet përsëri të luaj në përfaqësuesen e Malit të Zi. Tashmë kemi dy fudbollistë në përfaqësuesen A të Malit të  Zi për ndeshjet e qershorit, njoftojnë nga klubi I Deciqit. Të përkujtojmë se Adrijan Rudoviq, fillimet e tij të fudbollit I ka luajtur në KF Otrant Olimpic në Ulqin.

 

Share.