Forca uron Osmanin për zgjedhjen presidente e Kosovës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Republika e Kosovës

Zyra e Presidentes së Kosovës

Dr. Vjosa Osmani Sadriu, presidente

 

E nderuara znj. Osmani,

Pranoni urimet e mia të sinqerta për zgjedhjen e Juaj, Presidente e Republikës së Kosovës.

Jam i bindur që Kuvendi i Republikës së Kosovës me votimin dhe zgjedhjen e Juaj në postin e Kryetares së Shtetit do t’i mundësoj një përfaqësim dinjitoz Republikës dhe do t’i sjellë vlera demokratike dhe stabilitet politik.

Znj. Presidente, besojë dhe urojë që Republika e Kosovës me zgjedhjen e Juaj do të shtojë angazhimin dhe vëmendjen ndaj ne shqiptarëve, si dhe rritjen e bashkëpunimit dhe marrëdhënieve të mira me Malin e Zi.

Andaj, në emrin tim dhe në emër të Forcës së Re Demokratike, Ju uroj shëndet, punë të mbarë dhe shumë sukses në këtë detyrë, me shpresë të një takimi në një kohë shumë të afërt me Ju.

Sinqerisht,

 

Kryetar i Forcës së Re Demokratike,

Nazif Cungu

Share.