Forca uron festën e Pashkëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Urime Pashkët

Të gjithë besimtarët të konfesionit ortodoks festojnë festën e shenjtë – Pashkët, simbol i një fillimit  të ri dhe të jetës së përjetshme në besim dhe paqe.

Prandaj, në emër të partisë politike Forca e Re Demokratike dhe në emrin tim personal, ju uroj që lumturia t’ju ndjek gjithmonë  paqja, dashuria dhe harmonia të mbretërojë gjithmonë në shtëpitë tuaja.

Urime!

 

Kryetar

Nazif Cungu

 

Share.