Forca uron festën e Fitër Bajramit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mesazh urimi për festën e Fitër Bajramit

Të dashur motra dhe vëllezër,
Të nderuar besimtare dhe besimtarë,

Më lejoni që në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal t’ju uroj përzemërsisht festën e Fitër Bajramit, festa e gëzimit dhe  lehtësimit shpirtëror, për shëndet e mirësi. Shpresojë  që Zoti të na ketë falur dhe pranuar adhurimet, lutjet dhe sakrificën tonë për muajin e begatë të Ramazanit.

Bajrami  është është dita e shpresave të reja, është dita e të kujtuarit për njëri-tjetrin, është dita për t’u gjendur pranë të gjithë atyre njerëzve që presin kujdesin dhe vëmendjen tonë.

Gëzuar Fitër Bajramin dhe Zoti  ju begatoftë!

Kryetar i Forcës së Re Demokratike

Nazif Cungu

Share.