Forca, mesazh urimi për Krishtlindjet ortodokse

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin e krishtlindjeve ortodokse, mesazh urimi kanë dërguar edhe nga Forca e Re Demokratike. “Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe emrin tim personal ju uroj të gjithë besimtarëve ortodoks festën e Krishtlindjeve, ta kalojnë këtë festë në paqe, shëndet, hare dhe dëshirën e sinqertë që në mënyrë solidare të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për qytetarët tanë”, thuhet në urimin e nënshkruar nga kryetari Nazif Cungu.

Share.