Forca – Mesazh urimi për festën e Pashkëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Të dashur motra dhe vëllezër,
Të nderuar besimtare dhe besimtarë,

Dëshiroj sinqerisht t’ju shpreh dhe t’ju përcjell të gjithë besimtarëve të krishterë, në veçanti atyre me kombësi shqiptare, në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, urimet më të mira e të përzemërta për festën e Pashkëve!

Festa e Pashkëve është simbol i shpresës ndaj dëshpërimit, guximit ndaj frikës, i të mirës ndaj së keqes, por edhe për të ndarë së bashku frymën e solidaritetit dhe ndjenjës komunitare.

Uroj që mirësia e Zotit t’ju japë forcë për të përballuar vështirësitë në këtë kohë pandemie dhe t’ju japë forcë për të besuar në një të nesërme më të mirë! Shëndet, paqe dhe gëzime në familjet e juaja!

Zoti i bekoftë të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen!
Gëzuar e për shumë mot Pashkët!

 

Kryetar,
Nazif Cungu

Share.