FORCA – MESAZH URIMI ME RASTIN E VITIT TË RI 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar,

Me shpresë  që  Viti  i Ri  2019 të jetë vit i suksesëshëm dhe pozitiv në të gjitha segmentet e jetës posaçërisht për shqiptarët anë e mbanë botës.

Uroj që ky vit të sjellë në familjet e juaja shëndet,  begati, mirëkuptim dhe tolerance, Urime!

Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ne.  Gëzuar!

 

Kryetar

Nazif Cungu

Share.