Forca ftoi Markoviqin dhe vizituan Valdanosin

0

Sot ne Komunen e Ulqinit, me ftesë të Forcës se Re Demokratike, ne vizite qendruan kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq dhe drejtori i Drejtorisë për Patundshmëri, te cilet se bashku me kryesine e Forces dhe te disa pjesetareve te pushtetit ne Ulqin, vizituan Valdanosin. Keshtu njoftuan permes rrjeteve sociale kryetari I Forces Nazif Cungu, kryeministri Dushko Markoviq dhe nenkryetari I Parlamentit te Malit te Zi, funksioner i Forces, Genci Nimanbegu. Permes postimeve ata theksuan se vizituan Valdanosin me qellim te valorizimit te potencialeve te Ulqinit dhe pershpejtimit te procesit të kthimit dhe rivendosjen e te drejtes se pronareve legjitim.

Share.