“Fondacioni Deshmia” këtë vit synon të sigurojnë  iftarin  për 70 persona

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Fondacioni Deshmia” do të organizoi edhe këtë vit dërgimin e iftareve në shtëpi për të moshuar, familje në nevojë, dhe jetima.Ky është viti i dytë me radhë që ky Fondacion në krye me Astrit Niken gëzon familjet në gjendje të vështirë materiale  të moshuarit si dhe jetimet  me ushqim të ngrohtë për iftar.

Vitin e kaluar kanë  sherby iftare për 33 persona në Anë të Malit, ndërsa këtë vit synimi i këtij Fondacioni është që të rrisë numrin,por edhe të zgjëroi këtë akcion në gjithë  territorin e komunës,  Ulqin, Anë të Malit, Krajë dhe Tivar.Synimi i  tyre është që të arrijnë deri në 60- 70  persona.

Nikaj apelon tek qytetarët që kanë mundësi t’i bashkangjiten këtij akcioni humanitar me kontributëin e tyre.

H.Nelaj

Share.